Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sme len niekoľko týždňov od predstavenia novej vlajkovej lode spoločnosti Samsung – Galaxy S11. Niekoľko zaujímavosti sme sa mohli dozvedieť už skôr, no dnes sa znovu objavila správa o tom, že novinka ponesie monštruóznu batériu a fotoaparát, ktorý bol len nedávno predstavený verejnosti.

Portál TechRadar píše, že Samsung Galaxy S11 príde s fotoaparátom, ktorý bude mať rozlíšenie až 108 MPx. Pravdepodobne pôjde o snímač, ktorý bol nedávno predstavený a spolupracovalo na ňom aj Xiaomi. Výsledné rozlíšenie však bude len 12 MPx. Každý pixel tak bude mať ďalších 9 subpixelov, čo spraví fotografiu kvalitnejšiu. Viditeľnejší rozdiel bude hlavne v zhoršených podmienkach, nakoľko snímač dokáže zachytiť viac svetla.

108 MPx snímač od Samsungu použitý v Xiaomi

Rovnako vysoké hodnoty má dosiahnuť aj batéria, ktorá má mať až 5000 mAh, pričom z pohľadu jej veľkosti nemá dôjsť k zásadnejšej zmene v hrúbke zariadenia. Priestor sa teda podarilo ušetriť na iných miestach ako sú napríklad komponenty. Všetko je však stále v hladine špekulácii a presné informácie sa dozvieme až 18. februára. 

Zdroj: TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú