Spoločnosť Apple vydala aktualizáciu iOS 13.2, ktorá prináša okrem opráv chýb a zabezpečenia aj pár zaujímavých funkcií. Jednou z nich je aj Deep Fusion, čo je nová funkcia na vylepšenie spracovania fotografií. O téme píše Techcrunch.

Pokiaľ si jeden z majiteľov iPhone 11 alebo iPhone 11 Pro, nový iOS 13.2 ťa rozhodne poteší. Do týchto smartfónov totiž prináša funkciu Deep Fusion, ktorá automaticky vylepšuje fotografie odfotené smartfónom. Táto funkcia spočíva v tom, že využíva neurónový engine čipu A13 Bionic na zachytenie viacerých snímok spojených do jednej fotky pomocou analýzy každého pixelu. Nejde však o jedinú novinku týkajúcu sa fotoaparátu spomínaných smartfónov, odteraz je možné tiež priamo v aplikácii Fotoaparát meniť rozlíšenie a snímkovanie videí.

Zobraziť celú galériu (1)
Aktualizácia na iOS 13.2 a funkcia Deep Fusion / Zdroj: Matúš Mitro / Fontech

Okrem funkcie Deep Fusion pridal Apple do iOS 13.2 aj 70 nových emoji, ako aj rozšírené nastavenia ochrany súkromia v Siri, ktoré umožňujú kontrolovať to, či môže spoločnosť využiť dáta z interakcie s digitálnym asistentom na jeho zlepšenie, píše Engadget. Pokiaľ si však majiteľom práve nových modelov amerického giganta, s aktualizáciou na nový iOS rozhodne dlho nečakaj.

Zdroj: Techcrunch, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú