Najvýpravnejšie fantasy našej doby v uplynulých dňoch oslávilo 10 rokov od predstavenia prvej série a HBO sa jubileum rozhodlo uctiť seriálovým maratónom Game of Thrones na svojich staniciach aj streamovacej platforme HBO Go.

Na zvýšenú medializáciu seriálu, ktorý svojou ôsmou sériou skončil ešte v roku 2018, reagujú aj fanúšikovia na sociálnych sieťach, ktorí začali s novou kampaňou na sociálnych sieťach a žiadajú HBO o znovunatočenie poslednej série.

Ako upozorňuje CNET, oficiálny kanál seriálu na Twitteri v uplynulých dňoch zaplavili desiatky komentárov od nespokojných divákov apelujúcich na HBO, aby finále fantasy hitu zmenilo.

Ukončenie Game of Thrones v roku 2018 vyvolalo veľkú vôľu nevôle od fanúšikov i kritikov, ktorým sa nepáčili viaceré nezmyselné dejové zvraty i osudy obľúbených postáv.

Pod ostrou paľbou kritiky sa okrem HBO ocitla dvojica tvorcov David Benioff a D. B. Weiss, nespokojnosť s finálnym vyvrcholením neskôr v rozhovoroch naznačilo aj viacero hercov.

Moviestillsdb

Fanúšikovia v komentároch argumentujú aj nedávnym vydaním Justice League režiséra Zacka Snydera a poukazujú, že ak mohlo HBO dať 100 miliónov na prerábku filmu, rovnako by mohlo zabezpečiť aj pretočenie kontroverznej ôsmej série, prinajmenšom jej posledných dielov.

Podobná iniciatíva sa zo strany HBO určite s pochopením nestretne, seriál ako taký je pre spoločnosť momentálne dávnou minulosťou a pozornosť sa upiera hneď k niekoľkým pripravovaným seriálom z tohto univerza, ktorým jasne dominuje prequelová séria House of the Dragon.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú