Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store si pre hráčov nachystal štedré vianočné prekvapenie. Všetci registrovaní používatelia môžu zadarmo získať hru Death Stranding. Bežná cena Death Stranding aktuálne predstavuje 24 €, pre jej získanie zadarmo sa však musíš poponáhľať.

Ponuka je časovo obmedzená a platí už len dnes, 26. decembra do 17.00. Death Stranding zadarmo môžu získať všetci registrovaní používatelia služby, následne im titul v zbierke navždy zostane.

Fantastický darček. Jednu z najlepších hier posledných rokov môžeš mať úplne zadarmo

Death Stranding bol vydaný v roku 2019 a sleduje príbeh Sama Portera. Hlavný hrdina sa v apokalyptickej budúcnosti snaží prepojiť roztrúsené ľudské osady po udalosti nazývanej ako Death Stranding, ktorá prepojila svet živých a mŕtvych.

Hra síce čelila kritike za niektoré elementy hrateľnosti, po príbehovej stránke však išlo o majstrovské dielo a jeden z príbehovo najsilnejších herných titulov vôbec.

Okolo značky bolo v posledných týždňoch horúco – najskôr Hideo Kojima, tvorca pôvodnej hry, potvrdil pokračovanie, ktoré sprevádzal trailer plný otázok, neskôr zasa svet obletela správa o chystanom filmovom spracovaní.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú