Facebook sa opäť stal terčom výpadku a používateľom sa nezobrazovali správne fotografie či články. Problémy hlásili používatelia z celého sveta, no kritickú situáciu sa už podarilo spoločnosti napraviť.

Aktualizácia 4.7.2019

Včerajšie rozsiahle problémy Facebooku sú opravené a všetko znova funguje správne. Chybu so zobrazovaním obrázkov a fotografií sa podarilo definitívne vyriešiť až počas skorých ranných hodín.

Aktualizácia 20:36

Aj niekoľko hodín od vypuknutia výpadku sociálne siete stále nefungujú správne. Výpadok Facebook zatiaľ nekomentoval, čiže stále nevieme, kde nastal problém.

Aktualizácia 17:29

Aj po vyše hodine je situácia stále rovnaká. Sťažnosti ľudí na nefungujúce služby prichádzajú z celého sveta, pričom niektorí používatelia zažívajú tieto problémy niekoľko hodín. Takýmito výpadkami prichádza o milióny eur nie len Facebook, ale hlavne inzerenti, ktorí majú na rôznych platformách zaplatené reklamy.

Aktualizácia 17:06

Zdá sa, že problém nemá plošný charakter. Kým niekomu nefunguje žiadna zo služieb Facebooku, iní naopak nepociťujú žiadne obmedzenie.

Aktualizácia 16:22

V redakcii máme problémy aj s WhatsApp, kde nám v konverzácii nechce načítať a stiahnuť fotografie. Výpadok sa zdá byť znovu veľmi rozsiahly a zasiahol všetky hlavné platformy Facebooku.

Pôvodný článok

Niekedy sa fotografie a obrázky načítať podarí, inokedy vôbec, prípadne to trvá veľmi dlho. Aktuálne výpadkom trpí viacero krajín na celom svete. Problém sa týka aj Instagramu, kde sa taktiež fotografie, ale aj príbehy nedarí načítať. Situáciu priebežne monitorujeme a akonáhle sa niečo dozvieme, určite ťa o tom budeme v tomto článku informovať.

Zobraziť celú galériu (1)
Printscreen/downdetector.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú