Aplikácia Facebooku konečne dostáva tmavý režim. Bohužiaľ, nejde o hlavnú aplikáciu, ale jej odľahčenú verziu Facebook Lite. Pre niektoré zariadenia je dostupný v Obchode Play od verzie aplikácie 186.

Rok 2019 silne zasiahla vlna tmavého režimu, ktorá postupne zaplavovala aplikácie jednu po druhej. Ešte väčšmi tento trend zosilnel, keď Google zabudoval tmavý režim v rámci svojho operačného systému Android 10. Od tohto momentu ho mnoho vývojárov začalo do aplikácií implementovať. Facebook však bol jeden z tých, ktorí však na tento trend ešte stále nabieha veľmi pomaly.

Ako informuje portál Android Police, zdá sa, že Facebook sa v tomto smere konečne pohol. Hoci prvé náznaky tmavého režimu v hlavnej aplikácii sme mohli vidieť už o niečo skôr, ako prvá však naň prechádza odľahčená verzia Facebook Lite.

Tá sa už v tmavom režime zobrazila pre niektorých používateľov od verzie 181, no plne prístupná je od verzie 186. Pre niektoré zariadenia je dostupná už v Obchode Play, prípadne si ju môžeš nainštalovať v podobe Beta verzie zo zdroja APK Mirror.

Zdroj: Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú