Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pripravovaná marvelovka The Eternals, ktorú uvidíme v novembri budúceho roku, má podľa svojich hercov najdôležitejších hrdinov z MCU. Bez nich by totiž neexistovali niektoré galaxie, svety, a dokonca ani Avengers. Herci z filmu sa tak vyjadrili v rozhovore pre magazín Variety.

Podľa vyjadrení hercov by totiž bez Eternals neboli galaxie, svety, a tak ani samotní Avengers či Guardians of the Galaxy, keďže ide o ozajstných bohov. Herci tiež povedali, že aj keď nechcú začať medzi týmito dvoma skupinkami superhrdinov Marvelu rivalitu, v boji by dokázali Avengerov zničiť.

The Eternals majú prísť do kín v novembri budúceho roku, avšak ich stále narastajúce herecké obsadenie sa môže ešte zväčšiť. Len prednedávnom na výstave Disney D23 Marvel oznámil, že k Richardovi Maddenovi, ktorý stvárnil Robba Starka v Game of Thrones, sa vo filme pripojí aj Kit Harrington, jeho kolega z populárnej fantasy série, kde si zahral ako Jon Snow. Harrington si v Eternals zahrá Black Knighta, jednu z mála postáv, ktorá medzi nesmrteľnú rasu nepatrí, píše Entertainment Weekly.

Zdroj: Twitter/Variety, Entertainment Weekly

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú