Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Výkonný riaditeľ niekoľkých známych technologických spoločností mal v posledných dňoch plné ruky práce. Nie však s rozvojom svojich firiem, ale s nahrávaním vlastnej pesničky. CEO Tesly, SpaceX a The Boring Company, Elon Musk, zverejnil rapovú pesničku o gorile Harambe, ktorú zastrelili v roku 2016.

Elon Musk je jednou z najznámejších osobností sveta, ktorú poznajú predovšetkým milovníci elektrických áut či vesmírnych raketoplánov. Pod palcom má biznis za miliardy dolárov, no teraz sa rozhodol publikovať bizarnú pesničku v službe SoundCloud, informoval portál USA Today. Pesnička s názvom „RIP Harambe“ má od nedeľného poobedia viac ako 923 tisíc prehratí.

Nová rapová skladba od výkonného riaditeľa Tesly je kombináciou vtipu z Twitteru, rok starého meme a programu Auto-Tune, informoval portál RollingStone. V obsahu dvojminútovej skladby si uctil gorilu Harambe, ktorá bola zabitá v roku 2016 v Cincinnati Zoo po tom, čo sa do jej výbehu dostal 4-ročný chlapec. Svedkovia tejto udalosti tvrdili, že nebol dôvod na to, aby bola gorila zastrelená. Teraz si jej pamiatku uctil v novej pesničke aj sám Elon Musk. Celú skladbu si môžeš vypočuť na tomto odkaze.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú