Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už pred pár rokmi Elon Musk ohlásil priam šialený nápad. V snahe urýchliť obývateľnosť Marsu chcel naň zhodiť atómové bomby. Teraz vytiahol svoj nápad opäť a bude dokonca predávať aj tričká.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Elon Musk má za lubom už minimálne od roku 2015 priam šialený plán. Na Mars chcel zhodiť atómové bomby, čo by roztavilo ľadové časti povrchu planéty a uvoľnilo obrovské množstvo oxidu uhličitého do atmosféry. V podstate chcel vytvoriť skleníkový efekt. Svoje myšlienky ohľadom tohto plánu diskutoval aj v show Stephena Colberta.

Ako informuje portál Interesting Engineering, Elon Musk bol na sociálnej sieti Twitter opäť aktívny a znovu vytiahol svoj plán z minulosti. Výsledkom je príspevok „Nuke Mars“.

Čo je ale zaujímavejšie, hneď nasledujúcim príspevkom odhalil, že tričká s týmto motívom sú na ceste. Svoj plán tak tentoraz využil na propagáciu tričiek, no jeho plány vytvoriť z ľudstva medziplanetárny druh je silnejší a určite v budúcnosti dôjde aj na skutočné atómovky a nie len tričká.

Zdroj: Interesting Engineering

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú