Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O jednu z najväčších senzácií v segmente smartfónov sa postaralo čínske Xiaomi, keď predstavilo futuristický model Mi MIX Alpha s jedinečným dizajnom a technológiami. Takáto novinka pritom vôbec nie je lacná. Xiaomi už avizuje, že nový Mi MIX Alpha pôjde po mesiacoch čakania na trh, no vzhľadom na cenu bude mať výrobca zrejme problém nájsť dostatok kupcov, informuje Gizmochina.

Odhaleniu tejto novinky, na ktorej Xiaomi údajne pracovalo až 2 roky, predchádzalo viacero únikov, no zrejme nikto nečakal, že výrobca vyrukuje s takýmto skvostom. Mi MIX Alpha ponúka tú najvyššiu výbavu, ktorá zahŕňa nielen výkonný Snapdragon 855 či 108 MPx hlavný snímač fotoaparátu od Samsungu. Najväčším prekvapením je samotný displej, ktorého pomer k telu smartfónu je neuveriteľných 180 %, pretože sa spredu tiahne až na zadnú stranu.

Zobraziť celú galériu (1)
Plagát, ktorý zverejnilo Xiaomi na sociálnej sieti Weibo. Zdroj: Weibo

Po dlhých mesiacoch čakania prichádza tento unikát do predaja, avšak s cenou približne 2 550 € bude ťažké nájsť dosť záujemcov. Pravdou však je, že tento kúsok rozhodne nie je určený pre každého a obetovať niekoľkomesačnú výplatu priemerného Slováka na jeden smartfón zrejme dokáže len skutočný milovník technológií. Zatiaľ je ale otázne, či sa dostane aj za hranice Číny.

Zdroj: Gizmochina, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú