Vlastníci dvoch automobilov Ford, ktorí drzo zaparkovali na nabíjacej stanici Supercharger v Kalifornii, odišli s poriadnou príučkou. Po privolaní polície im totiž autá odtiahli, píše Teslarati.

Arogancia a nevraživosť vodičov voči majiteľom elektromobilov od Tesly teraz nabrala nový level, keď vlastník Modelu 3 a Modelu X zdieľal na Twitteri zaujímavý incident. Po príchode na nabíjaciu stanicu si totiž všimol, že dva automobily Ford Mustang a Focus stáli na miestach špeciálne určených pre nabíjanie elektromobilov.

Majiteľ Tesly sa rozhodol situáciu riešiť diplomaticky a oboch vodičov požiadal, aby miesta opustili. Namiesto toho, aby svoju chybu uznali, sa však dočkal iba odpovede vo forme vztýčeného prostredníka, čo ho presvedčilo k privolaniu polície. Tá po príchode na miesto obe vozidlá odtiahla a ako bonus pribalila vodičom pokutu vo výške ceny odtiahnutia, čo by ich od podobných kúskov malo v budúcnosti odradiť.

O narastajúcej arogancii iných vodičov voči majiteľom elektromobilov od Tesly ťa neinformujeme prvýkrát, a tento problém sa bude pre narastajúci počet elektromobilov na cestách pravdepodobne iba prehlbovať.

Zdroj: Teslarati, Twitter/@dollarn9ne

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú