Vydanie piatej série mimoriadne úspešného seriálu Lucifer bolo na Netflixe rozdelené na dve časti, pričom prvá z nich je pre fanúšikov dostupná už od augusta. Druhej časti sa však v tomto roku nedočkáme.

Ako informuje československá facebooková stránka fanúšikov Netflixu, druhá polovica piatej série dorazí na streamovaciu platformu až v roku 2021. Fanúšikovia seriálu si tak budú musieť počkať o niečo dlhšie, ako naznačovali prvotné informácie.

Tom Ellis, ktorý v seriáli stvárňuje hlavnú postavu, naznačil, že zvyšných 8 častí z piatej série by mohlo byť akýmsi vianočným darčekom, a teda mali byť dostupné už pred Vianocami. Tieto informácie však poprel Joe Henderson, spoluautor Lucifera, pričom uviedol, že síce skončili s natáčaním, čaká ich ešte množstvo práce s titulkami a dabingom.

DC Entertainment a Warner Bros. Television prvotne seriál Lucifer plánovali ukončiť už piatou sériou, avšak po ukončení natáčania piatej série začal produkčný štáb okamžite natáčať zrejme definitívne poslednú, šiestu sadu častí.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú