Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že nedávno publikované rendery Xiaomi Mi 10 neboli úplne presné. Nový poster odhaľuje zásadnú zmenu a čo je dôležitejšie, odhaľuje aj pomerne blízky dátum predstavenia.

Xiaomi Mi 10 je tradične jedným z najočakávanejších smartfónov čínskeho giganta. Ide o vlajkovú loď, ktorá si už veľmi dlho drží povesť jedného z najlepších smartfónov v pomere cena/výkon. Len nedávno sme mohli vidieť rendery smartfónov Mi 10 a Mi 10 Pro na základe ich únikov.

Portál Gizchina ale upozornil na nový poster zo sociálnej siete Weibo, ktorý naznačuje odlišný dizajn a propaguje tiež dátum predstavenia.

Zobraziť celú galériu (1)
Poster odhaľujúci dizajn zadnej strany Xiaomi Mi 10 ako aj dátum predstavenia. Zdroj: Weibo

Poster síce odhaľuje len zadnú stranu smartfónu, no už z nej je jasné, odkiaľ berie základ svojej podoby. Zadný pás, v ktorom sú tiež umiestnené snímače zadného fotoaparátu, vychádza z dizajnu konceptu Xiaomi Mi MIX Alpha.

Čo sa samotného predstavenia týka, poster označuje dátum 11. februára. Ten doposiaľ Xiaomi nevyvrátilo, no ani nepotvrdilo. Kým však nepadnú oficiálne informácie, treba brať tento poster s dávkou rezervy.

Zdroj: Gizchina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú