Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Batman mal spolu s ďalšími desiatkami titulov už na prelome roka opustiť streamovaciu službu. Ako ale informuje facebooková stránka fanúšikov Netflixu, niekoľko licencií bolo predĺžených, kde nájdeme aj nolanovskú trilógiu s netopierím mužom.

Trojica filmov s Christianom Baleom v úlohe Batmana patrí dlhé roky medzi zásadný predmet záujmu fanúšikov. Jeden tábor filmy Batman začína, Temný rytier a Návrat Temného rytiera vychvaľujú do nebies, zatiaľ čo ostatní ich práve vďaka odlišnému prístupu režiséra Christophera Nolana zatracujú.

TMDB

Vo všeobecnosti ale ide o vysoko hodnotenú filmovú trilógiu, ktorá by v prípade jej absencie v streamovacom priestore Slovákom rozhodne chýbala.

Okrem Christiana Balea sme sa v obleku netopiera na poli jeho záporákov dočkali Cilliana Murphyho (Scarecrow v Batman začína), Heath Ledgera (Joker vo filme Temný rytier) a Toma Hardyho (Bane vo filme Návrat Temného rytiera).

Kto je to Christopher Nolan?

Pedantný režisér, využívajúci svojské techniky pri natáčaní filmov sa nám poslednýkrát pripomenul v lete hitom Tenet. Nolan zároveň patrí medzi najúspešnejších novodobých režisérov Hollywoodu, kedy práve záver vyššie spomínanej trilógie s tržbami vyše 1 miliardy dolárov je jeho najúspešnejším filmom. Viac zaujímavých faktov o režisérskej ikone nájdeš v tomto článku.

Zdroje: Netflix CZ + SK Fans, Netflix

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú