Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Stabilizátory DJI Osmo patria k špičke na trhu a výrobca už čoskoro oficiálne predstaví 4. generáciu, ktorá by mala niesť označenie DJI Osmo Mobile 4. Pripevnenie smartfónu na tento stabilizátor však bude už len otázkou sekundy, o téme informoval portál The Verge.

Video, ktoré zobrazuje údajnú novinku od DJI, sa objavilo na Twitteri používateľa Roland Quandt. Stabilizátor Osmo Mobile 4 by mal prísť s novým riešením uchytávania smartfónu, ktoré prebehne pomocou magnetického mechanizmu.

Jedna časť magnetu sa pripevní na smartfón a pomocou nej bude možné veľmi rýchlo uchytiť smartfón k samotnému stabilizátoru. Oproti systému uchytávania v predchádzajúcich generáciách je toto riešenie neporovnateľne rýchlejšie a pohodlnejšie.

Samozrejmosťou má byť aj prítomnosť už známych funkcií, ako ovládanie gestami či hyperlapse. Novinkou bude funkcia dynamického priblíženia, ktorá dokáže sama vytvárať efekt plynulého približovania (podobnú funkciu zvláda aj dron DJI Mavic 2 Zoom).

Výdrž na jedno nabitie by sa mohla pohybovať na úrovni 15 hodín, nabíjanie bude prebiehať pomocou moderného USB-C konektora a cenu DJI stanoví niekde na úrovni prijateľných 150 €.

Zdroj: TheVerge, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú