Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft ohlasuje dostupnosť novembrovej aktualizácie Windows 10 vo verzii 1909. Od dnešného dňa je tak dostupná pre všetky kompatibilné zariadenia a prinesie nové funkcionality.

Microsoft ešte v júli tohto roka oficiálne ohlásil ďalšiu veľkú novembrovú aktualizáciu pre systémy Windows 10. Dnes prostredníctvom svojho blogu oznámil jej dostupnosť pre všetky zariadenia bežiace na najnovších verziách systému Windows 10. Aktualizáciu si je možné vyhľadať prostredníctvom nastavení v časti „Aktualizácia a zabezpečenie“ kliknutím na tlačidlo „Vyhľadať aktualizácie“.

Pokiaľ vyhľadávanie aktualizácií novembrovú aktualizáciu pre rok 2019 nenájde, pravdepodobne ma dané zariadenie problémy s kompatibilitou a bude aktualizované až Microsoft problémy vyrieši. Novembrová aktualizácia tak prinesie systém Windows 10 vo verzii 1909 a spolu s ňou viaceré vylepšenia výkonu, kvality a nové funkcie. Microsoft zároveň oznámil, že ukončuje podporu pre edície Home a Pro systému Windows 10 vo verzii 1803 s aprílovou aktualizáciou pre rok 2018.

Zdroj: Microsoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú