Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V budúcom roku vyjde ďalší diel populárnej hry Assassin’s Creed a postupne sa začína šuškať o tom, to akého obdobia bude dej hry zasadený. V najnovšej hre Ubisoftu – The Division 2 sa objavil zaujímavý Easter Egg, ktorý zobrazuje plagát Valhalla a postavu ktorá drží Apple of Eden – predmet ktorý sa objavil v každom doterajšom diele. 

O tom, že ďalší príbeh AC bude práve z obdobia Vikingov potvrdzuje aj portál Kotaku, podľa ktorého mu to potvrdili dva nezávislé zdroje z prostredia Ubisoftu. Naznačuje to aj obrázok od Michela Nucera, ktorý pracuje ako tvorca konceptov. Jeho dielo môžeš vidieť na titulnom obrázku na začiatku článku a aj keď tvrdí, že tým nič nenaznačuje a ide len o jeho osobný projekt, bola by to až priveľká náhoda.

Pôvodne sa však hovorilo o tom, že ďalšie AC sa bude konať v Ríme, čím sa započne nová séria, ktorá sa zameria na superveľmoci antického sveta – Rím, Grécko, Egypt. Do ktorého obdobia bude nakoniec hra zasadená, je tak zatiaľ otázkou, no ak by to predsa len boli Vikingovia, tak by to určite nebol krok vedľa a celú sériu by to oživilo.

Zdroj: Kotaku, Wccftech

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú