Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie je to tak dávno, čo všetky majoritné sociálne siete Facebooku zaznamenali gigantický výpadok. Stalo sa tak presne 13. marca, kedy výpadok trval 14 hodín a padlo zopár negatívnych rekordov, pričom 100 % oprava prišla až po 24 hodinách. Nuž situácia sa takmer na mesiac presne opakuje.

Aktualizácia 14:39

K Instagramu, WhatsAppu a Facebooku sa už pridala pekných pár desiatok minút aj Messenger, čiže aktuálne je svet absolútne odstrihnutý od najväčších sociálnych sietí.

Pôvodná správa

Aj tentoraz ľudia z celého sveta hlásia problémy s prihlásením, a to na všetkých platformách, teda aj na Instagrame či WhatsAppe. Dokonca aj stránka downdetector.com je preplnená hláseniami používateľov o zlyhaniach, od Severnej Ameriky, cez Európu, až po ďalekú Áziu. Prekvapivo najviac hlásení je ale na území Strednej Európy, kde je zdá sa epicentrum útoku. Problémy nastali tesne pred 13:00 a ešte stále sa ich nepodarilo odstrániť. Nikto presne nevie, čo sa deje. Situáciu budeme samozrejme pozorne monitorovať a akonáhle sa niečo nové dozvieme, okamžite ťa budeme informovať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú