Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Miniséria s piatimi dielmi nadchla divákov tak, ako ešte žiaden iný titul, vďaka čomu predbehol Chernobyl v hodnotení aj mnohé iné obľúbené seriály.

Podľa hodnotenia IMDb získal Chernobyl doteraz najvyššie skóre 9,6 z 10 hviezdičiek od 140 000 divákov, informuje Daily Mail. Celý príbeh hrozivého výbuchu jadrovej elektrárne v ukrajinskom Černobyle vyvrcholil v piatej časti, ktorá bola odvysielaná u nás 4. júna. Vo výsledku však tento seriál režiséra Johana Rencka a scenáristu Craiga Mazina získal väčší úspech ako Game of Thrones s hodnotením IMDb 9,3/10, či Breaking Bad s 9,5 hviezdičkami, informuje Variety.

Zobraziť celú galériu (0)
HBO GO ponúka svojim predplatiteľom okrem iného aj hit Chernobyl, moviestillsdb.com

Hrozivé udalosti v roku 1986 na Ukrajine sa tak stali výborným námetom na najlepšie hodnotený seriál v histórii. Napriek miernym odchýlkam so skutočnosťou tvorcovia zvládli výborne podať divákom to, čo sa v minulosti skutočne odohralo a navyše si vybrali skvelé herecké obsadenie.

Stvárnenie mnohých postáv dotiahli do najmenších detailov, aby sa čo najviac podobali skutočným ľuďom z Černobyľu. A aký je tvoj názor na tento seriál?

Zdroj: Daily Mail, Variety

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú