Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do predstavenia tohtoročných iPhonov ostáva ešte niekoľko dlhých mesiacov, no možná podoba pripravovaného iPhonu XI mala byť odhalená na tlačovke výkonného riaditeľa Foxconnu, ktorý kandiduje na prezidenta Taiwanu. Známy leakster, Benjamin Geskin, zdieľal na Twitteri záber, na ktorom sa zdá, že Terry Gou drží v rukách nepredstavený iPhone, informuje BGR. Zdanie v tomto prípade klamalo a podľa neskorších zistení nie je na snímke iPhone XI, ale minuloročný iPhone XS zahalený do obalu.

Foxconn je hlavným výrobcom iPhonov pre Apple, a tak môžu mať predstavitelia tejto spoločnosti prístup aj ku konceptom, či prototypom pripravovaných modelov. Jeden z nich mal údajne vo svojich rukách držať aj CEO Foxconnu, Terry Gou, ktorý počas svojho príhovoru na tlačovej konferencii vytiahol z vrecka smartfón podobajúci sa doterajšie návrhy iPhonu XI.

Zábery na videu ale neskôr odhalili, že nejde o žiadny únik, pretože v rukách výkonného riaditeľa Foxconnu sa nachádzal iPhone XS. Jeho podobu však zmenil ochranný kryt, ktorý môže pochádzať od Casetify, informuje PhoneArena. Prvotné špekulácie tak boli vyvrátené a podoba očakávaného iPhonu XI stále nebola potvrdená.

Zdroj: PhoneArena, BGR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú