Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predajcovia v snahe zaujať zákazníkov prichádzajú mnohokrát s rôznymi netradičnými akciami. Aj tie najprekvapivejšie ponuky však prekonáva Huawei v Číne, ktorý vyrukoval s najviac bizarnou akciou tohto roka. Pri kúpe nového Huawei Mate 40 Pro totiž tamojší zákazníci získajú ako darček iPhone 12 od Apple, informuje Gizmochina. Nie, nejde o žiaden vtip.

Čínsky Huawei sa len prednedávnom „zbavil“ svojej dcérskej spoločnosti Honor. Naďalej ho navyše trápia zákazy zo strany USA, hoci sme mohli vidieť mierne uvoľnenie reštrikcií po tom, čo štáty umožnili gigantovi využívať čipy od Qualcommu. Spoločnosť sa tak snaží zaujať zákazníkov všetkým dostupnými prostriedkami.

Napriek pretrvávajúcej situácii priniesla na trh aj novú vlajkovú loď Mate 40 Pro, ktorá sa svojimi vlastnosťami radí k najlepším smartfónom tohto roka. Detailne sme sa na to pozreli aj v našej recenzii. Na prekvapenie mnohých však tento kúsok teraz výrobca ponúka aj s novým modelom najväčšej konkurencie.

iPhone 12 vo verzii so 64 GB pamäťou dostanú zákazníci v Číne pri kúpe Mate 40 Pro grátis. Počet takýchto nezvyčajných kombinácií je limitovaný. Nový iPhone 12 však zákazníci obdržia až po tom, čo si kúpia Huawei Mate 40 Pro a nechajú overiť doklad z nákupu.

Zdroj: Gizmochina, MyDrivers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú