Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj keď v súvislosti s pokračovaním Aquamana sa v poslednej dobe viac hovorilo o petícii za odstránenie postavy Amber Heard ako o samotnom filme, debaty sa už konečne začínajú viac sústrediť aj na nových protagonistov.

Na prekvapenie všetkých divákov sa vo filme Aquaman and The Lost Kingdom objaví herec Ben Affleck, ktorý by si mal opäť obliecť kostým Batmana.

Na svojom instagramovom účte to potvrdil herec Jason Momoa. Ten ako Aquaman Arthur Curry teda vo filme nebude jediným členom Justice League.

Zaujímavosťou na celom návrate Bena Afflecka ako Temného rytiera sú jeho početné vyjadrenia, podľa ktorých malo byť jeho účinkovanie v pripravovanom filme Flash posledným vystúpením ako ochrancu Gothamu.

Sám herec prezradil v minulosti viaceré negatívne skúsenosti s natáčaním Ligy Spravodlivosti a po tom, čo odmietol režírovanie svojej vlastnej verzie The Batman, sa zdalo, že kariéru v komiksovom DC definitívne povesil na klinec.

TMDB

Premiéra nového Aquamana je naplánovaná na 17. marca 2023 a okrem Jasona Momou a Bena Afflecka sa diváci môžu tešiť na ďalšie herecké hviezdy ako Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II či Nicole Kidman. Režisérskej taktovky sa opäť ujal James Wan.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú