Včera vo večerných hodinách bola vypustená nová aktualizácia pre iPhony, iPady a hodinky Apple Watch. Apple v nej opravil viacero problémov a priniesol aj niekoľko vizuálnych noviniek, spolu s podporou nových funkcií a príslušenstva s MagSafe.

Nová verzia systému pre tablety, smartfóny a smart hodinky od Apple sa sústredí na viacero opráv konkrétnych chýb, ktoré postihovali jednotlivé zariadenia. V prípade iPhonov bolo opravené napríklad nesprávne zobrazenie apiek v spodnej lište, chýbajúci obsah vo widgete Fotky, problémy s čiernou obrazovkou pri prehrávaní Netflixu, či prípadne nefunkčné bezdrôtové nabíjanie.

Celkovo v iOS 14.2 Apple opravil 14 problémov. Priniesol tiež 10 nových funkcií týkajúcich sa LIDARu, bezdrôtového nabíjania, podpory príslušenstva s MagSafe, 8 nových pozadí, ale aj 100 ďalší emotikonov.

Do ovládacieho centra pribudlo aj rozpoznávanie hudby cez Shazam a widget pre aktuálne prehrávanú hudbu, ktorý sa aktivuje po dlhom podržaní skratky pre prehrávanie.

Aktualizácia je už dostupná pre všetky podporované zariadenia v závislosti od konkrétneho modelu smartfónu či tabletu môže mať aj viac ako 1 GB. V prípade hodiniek Apple Watch je update veľký len niekoľko stoviek megabajtov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú