Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vo včerajších večerných hodinách boli sprístupnené nové aktualizácie pre iPhony a iPady. Apple vydal nový iOS 14.1 a iPadOS 14.1, v ktorých opravuje viacero problémov s funkčnosťou widgetov a ďalších aplikácií. Update je už dostupný pre všetky podporované zariadenia.

V aktualizácii iOS 14.1 pre iPhony Apple pridal aj podporu na prehrávanie a upravovanie 10-bitových HDR videí v aplikácii Fotky. Túto možnosť získajú modely od iPhonu 8 a novšie. Zároveň vyriešil viacero problémov so zobrazovaním a upravovaním widgetov, odosielaním mailu, s používaním Kalkulačky, problém so zníženou kvalitou streamovaného videa a množstvo ďalších chýb. Všetky opravy nájdeš v zozname na priloženom screenshote.

Podobné problémy opravuje aj update iPadOS 14.1 a taktiež pribudla podpora úpravy a prehrávania 10-bitových videí v HDR na iPade Pro v 12,9″, 11″ a 10,5″ verzii, iPade Air 3. alebo novšej generácii a na iPade mini 5. generácie. Aktualizácie majú veľkosť niekoľko stoviek megabajtov a presná veľkosť updatu sa môže líšiť v závislosti od zariadenia.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú