Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po niekoľkých týždňoch beta testov sa Apple rozhodol vypustiť oficiálny update pre svoje iPhony. Aktualizácia o veľkosti zhruba 870 MB prináša viacero vylepšení a noviniek, ako aj opravy chýb. Pokiaľ aj ty vlastníš iPhone alebo iPad, môžeš si stiahnuť najnovšiu verziu systému iOS 13.3. Aktualizácia softvéru je dostupná aj pre hodinky Apple Watch a iPady. S iOS 13.3 navyše prichádza aj oficiálna certifikácia VoLTE volaní pre iPhony v O2.

Najnovšia aktualizácia pre zariadenia Applu prináša viacero noviniek, ktoré spoločnosť testovala v predošlých beta verziách systému. Používatelia sa tak po update na iOS 13.3 môžu tešiť na úpravy vo funkcii Čas pred obrazovkou, kde prichádza väčšia rodičovská kontrola. Pri písaní na klávesnici je teraz možné skryť nálepky Memoji a Animoji.

Dostalo sa aj na bezpečnostné vylepšenia a v prehliadači Safari sú podporované bezpečnostné kľúče typu NFC, USB a Lightning kompatibilné so štandardom FIDO2. iOS 13.3 prináša pre iPhony v sieti O2 aj oficiálnu certifikáciu pre VoLTE volania. VoLTE mohli majitelia iPhonov v O2 využívať od sprístupnenia iOS 13, no operátor ju ponúkal bez certifikácie a len na základe vlastného testovania.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú