Po tom, čo bol Apple Store istú chvíľu nedostupný je opäť k dispozícii – informuje o situácii portál Cnet. Išlo o plánovanú odstávku, kedy sa do online obchodu pridali nové vlajkové lode iPhone 11, ktoré boli predstavené 10. septembra. 

Obchod Apple Store bol len nedávno spustený po tom, čo sa dnes oficiálne spustili predobjednávky na nové smartfóny Apple iPhone 11. V posledných hodinách bolo detekovaných viacero výpadkov po celom svete, čo bol následok aktualizácie ponuky na aktuálne modely roku 2019. K dispozícii sú všetky predstavené modely, no ich distribúcia začína až 20. septembra. 

Downdetector

Nový iPhone 11, Pro a Pro Max si od dnes môžeš zakúpiť aj na Slovensku. Medzi prvých predajcov sa zaradil aj operátor Telekom, ktorý zariadenie dodá súbežne s ostatnými krajinami, tj. 20. septembra. Dostupné sú už aj oficiálne ceny, za aké sa budú nové zariadenia predávať na Slovensku. V prípade operátora sa však výsledná cena môže líšiť, nakoľko ponúkajú rôzne akcie a zľavy v prípade, ak si zariadenie vezmeš k predplatenému programu.

Zdroj: Cnet, Downdetector

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú