Predstavenie nových iPhonov je už veľmi blízko, keďže ich spoločnosť Apple odhalí na svojej udalosti už v utorok 10. septembra. Po prvýkrát však americký gigant umožní jej streamovanie aj z Youtube, píše The Verge.

Po minulom roku, kedy rozšíril Apple streamovanie svojej septembrovej udalosti, kde sme boli svedkami predstavenia modelov iPhone XS, XS Max a XR, aj na Twitter, bude tento rok možné odhalenie nových vlajkových lodí spoločnosti sledovať aj na Youtube.

Apple v minulosti záznamy z predstavenia na Youtube nahral, avšak vždy to bolo až niekoľko dní po oficiálnej udalosti, píše MacRumors.

Oficiálne streamovanie v prehliadačoch bolo taktiež kedysi obmedzené iba na Safari a Microsoft Edge, ale minulý rok ich americký gigant povolil aj pre Chrome a Firefox. Udalosť bude možné sledovať aj prostredníctvom aplikácie Events, a hlavný stream bude samozrejme na stránke Apple. V utorok o 19:00 očakávame hlavne predstavenie troch nových iPhonov, nové Apple Watch a možno aj iné zaujímavé kúsky a novinky, o ktorých ťa budeme samozrejme informovať.

Zdroj: The Verge, MacRumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú