Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Britský fintech startup v podobne internetovej banky Revolut pomaly rastie a počty používateľov pribúdajú. Najnovšie banka predstavila prostredníctvom svojej aplikácie obchodovanie na burze.

Ako informuje banka na svojom blogu, prostredníctvom svojej aplikácie spúšťa obchodovanie na burze. To má byť dokonca bezplatné pre majiteľov takzvaného Metal účtu, ku ktorému používatelia dostanú „kovovú“ kartu a je spoplatnený sumou 13,99 € mesačne. Na oplátku ale dostanú možnosť uskutočniť bez poplatku až 100 obchodov s akciami na americkom trhu. Znamená to, že používatelia aplikácie banky Revolut si budú môcť kúpiť akcie Applu, Tesly alebo iných gigantov.

Vo svojej aplikácii tak uvidia efektívne spracované údaje o cenách v reálnom čase či vývoj cien a trhové štatistiky. Vybrať si môžu z viac ako 300 akcií, ktoré sú súčasťou búrz New York Stock Exchange a NASDAQ, informuje TechCrunch. Obchodovanie na burze bude neskôr spustené aj pre zákazníkov s nižším predplatným, konkrétne Premium obmedzeným na 8 obchodov mesačne zdarma a Standard na 3 obchody mesačne zdarma.

Zdroj: Blog Revolut, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú