Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ešte v máji tohto roku spoločnosť Google odhalila informácie o tom, že rozhranie Android Auto prejde výraznými zmenami. Nové používateľské rozhranie má umožniť pasažierom v aute rýchlejšie a jednoduchšie ovládať celý systém. Pribudlo notifikačné centrum, zlepšila sa čitateľnosť textu a omnoho viac. 

Presný dátum doručenia aktualizácie síce nebol pevne stanovený, avšak ako informuje AndroidPolice, niektorí používatelia dostali novú verziu už v júni. Spoločnosť Google však vtedy oznámila, že na produkte sa stále pracuje a výsledná verzia ešte nie je k dispozícii. Viacerí používatelia na Reddite však píšu, že aktualizované rozhranie si je možné už vyskúšať.

Here goes the video. from r/AndroidAuto

Z pohľadu dizajnu ide o presne to isté, čo pred niekoľkými mesiacmi bolo ukázané na konferencii Google I/O 2019. Ak by si si chcel vyskúšať novú verziu Android Auto, pomáha vraj vymazať vyrovnávaciu pamäť a údaje aplikácie. Následne stačí vynútiť ukončenie aplikácie a po jej opätovnom otvorení sa ti objaví nová možnosť (Vyskúšať nové Android Auto) v nastaveniach aplikácie.

vicks9880/Reddit

Zdroj: AndroidPolice, Imgur

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú