Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zelený mimozemšťan, ktorý je maskotom Alzy, je už neodmysliteľnou súčasťou reklamných spotov tejto spoločnosti. Niektoré jeho „hlášky“ však boli poriadne otravné, na čom sa zhoduje väčšina spotrebiteľov. Ak by však tieto hlášky chýbali, môžeš si kúpiť plyšáka, ktorý ti ich dokáže hneď niekoľko opakovať.

Novinka v podobe hovoriaceho mimozemšťana sa nachádza v sekcii hračiek popri ostatných plyšákoch, ktoré sú v ponuke už dlhšie. Hovoriaca verzia dokáže podľa Alzy opakovať 15 alebo 21 známych hlášok z reklám. Predajca totiž uvádza na rôznych miestach práve tieto dva údaje.

Alza

Hovoriaci plyšák je veľký 30 cm a je napájaný pomocou dvoch AAA batérií a tlačidlo na spustenie hlášky sa nachádza na jeho ruke. Alza v e-shope uvádza, že plyšák by mal byť dostupný už od 1. novembra a jeho cena je stanovená na 21,90 €.

Ak by si teda nevedel, čo darovať svojmu dieťaťu, bratovi či sestre na Vianoce, hovoriaci Alzák môže byť tá „správna“ voľba. Je ale dosť možné, že dotyčný s tebou po tomto darčeku už nikdy neprehovorí. Možno tu tak máme dokonca aj horúceho adepta na najhorší vianočný darček tohto roka.

Zdroj: Alza

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú