Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ministerstvo financií konečne spúšťa dlho sľubovanú očkovaciu prémiu a hlavne web k nej. Popri nej bude spustený aj systém, ktorý odmeňuje sprostredkovateľov očkovania, pričom všetko štartuje už dnes o 20:00, informuje ministerstvo na svojom webe.

Očkovacia lotéria má byť podľa vyjadrení ministerstva ďalším podporným nástrojom, ako ľudí motivovať k očkovaniu proti Covid-19. Každý, kto sa už dal, alebo sa ešte len dá zaočkovať, bude môcť získať finančnú výhru. Princíp očkovacej prémie je jednoduchý. Osoba by mala byť zaočkovaná, následne sa zaregistruje a bude zaradená do žrebovania o finančné výhry.

Do očkovacej prémie sa môže zapojiť každá zaočkovaná osoba staršia ako 18 rokov, bez ohľadu na dátum očkovania a druh vakcíny proti ochoreniu Covid-19.

MFSR

Akonáhle sa osoba raz zaregistruje, zostane prihlásená vo všetkých prebiehajúcich kolách kampane, nemusí sa tak registrovať opätovne. Je dôležité dodať, že prihlásiť sa môžu už aj tí, ktorí sú zaočkovaní iba prvou dávkou vakcíny. Zaočkovaní druhou dávkou však majú 2-krát vyššiu šancu na výhru.

Proces registrácie by mal byť veľmi jednoduchý a prebiehať má na webe www.bytzdravyjevyhra.sk. Okrem toho bude dnes o 20:00 spustený aj takzvaný sprostredkovateľský bonus.

Sprostredkovateľ môže získať odmenu tak, že zaočkovaná osoba sa od 1.8.2021 zaregistruje na stránke www.bytzdravyjevyhra.sk, získa špecifický kód a ten následne odovzdá osobe (sprostredkovateľovi), ktorá ju motivovala k očkovaniu. Sprostredkovateľ si môže svoj bonus uplatniť až vtedy, ak sa osoba zaočkuje aj druhou dávkou vakcíny, v prípade jednorázovej vakcíny Johnson & Johnson pôjde uplatniť po prvej dávke.

Ministerstvo financií zverejnilo štatút súťaže o finančnú odmenu. Každý týždeň, od 15. augusta, by sa malo žrebovať o tieto výhry:

Prémiová výhra: 5 x 100 000 eur

Automatická výhra: 5 x 1 000 eur

Štandardná výhra: 25 x 10 000 eur

Základná výhra: 100 x 1 000 eur

Avšak prémiovú výhru môže získať až ten, kto vyhrá automatickú výhru. „Výherca automatickejvýhry, má možnosť okrem automatickej výhry získať aj prémiovú výhru,“ uvádza sa v štatúte.

Má to však háčik. Ak chce výherca automatickej výhry získať aj prémiovú, musí sa v stanovenom časovom limite spojiť, to znamená zodvihnúť telefón, s moderátorom, ktorý ho bude kontaktovať. Následne musí zodpovedať správne heslo. Ak tak neurobí, prémiovú výhru nezískava.

Časový limit bol stanovený na 20 sekúnd.

„Podmienkami pre vznik nároku na prémiovú výhru je úspešné telefonické spojenie sa so súťažiacim v časovom limite podľabodu 5 tohto článku tohto štatútu zo strany vyhlasovateľa, resp. tretej osoby určenej vyhlasovateľom (RTVS, resp. moderátor v dotknutom vysielaní)

a správne zodpovedanie otázky, prípadne požadovaného hesla, ktoré odznelo alebo bolo zverejnené v dotknutej televíznej relácii (vysielaní)v správnom tvare (ďalej len „heslo“) zo strany kontaktovaného súťažiaceho, a to v časovom limite určenom v dotknutej televíznej relácii (vysielaní), inak súťažiaci prémiovú výhru nevyhrá,“ píše sa presne.

Ak dotyčná osoba prémiovú výhru nezíska, bude pripočítana k ďalšej prémiovej výhre. To znamená, že ďalší súťažiaci môže vyhrať prémiovú výhru nie vo výške 100 000 eur, ale 200 000 eur.

Zdroj: MFSR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú