Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

SWAN v spolupráci so 4kou prináša do Bratislavy ako prvý telekomunikačný operátor vlastný fixný 5G internet na doma, ktorý funguje na modernej 5G sieti. Službu zatiaľ ponúka len v niekoľkých vybraných lokalitách. Na začiatok však zákazníkom ponúka zaujímavú zľavu, informuje v tlačovej správe.

Fixný neobmedzený 5G internet SWANu na doma je momentálne dostupný len pre Bratislavu, kde ho môžu využiť zákazníci v 10 mestských častiach. Pokrytie je aktuálne dostupné v Devínskej Novej Vsi, Dúbravke, Karlovej Vsi, Novom Meste, Petržalke, Podunajských Biskupiciach, Rači, Ružinove, Starom meste a Vrakuni. Neskôr sa má služba rozšíriť aj do ďalších miest a obcí.

„S 5G na doma sa nám podarilo vytvoriť kvalitný produkt, ktorý dáva za rozumnú cenu možnosť vynikajúcej internetovej konektivity pre zákazníkov s vysokými požiadavkami na prenosovú rýchlosť, ktorí sú mimo pokrytia optickým pripojením.

Chceme tak zákazníkom ponúknuť rýchlosť porovnateľnú s optickým pripojením v lokalitách mimo dostupnosti optiky,“ hovorí Ján Matiaska, Head of Product Development v spoločnosti SWAN.

Ide o vôbec prvú ponuku pevného 5G internetu na doma na Slovensku, ktorý poskytuje rýchlosť pripojenia 250 Mbps download a 10 Mbps upload. Zákazníci si môžu nové pripojenie objednať za 20,99 € na prvých 15 mesiacov pri 2-ročnej viazanosti. Po uplynutí tejto lehoty bude mesačný poplatok vo výške 24,99 €. Zvýhodnený poplatok môžu zákazníci získať do konca februára budúceho roka.

SWAN

K tomu si môžu zakúpiť aj dvojpásmový WiFi router za jednorazový poplatok 49,90 €. Inštaláciu fixného 5G internetu na doma pokrýva školený technik, ktorý si termín so zákazníkom dohodne do 10 dní od objednania pripojenia. Za inštaláciu vonkajšieho zariadenia zákazník potom zaplatí 49,99 € jednorazovo. Do 28. februára 2022 platí zľava za inštaláciu v cene 29,99 € pri 2-ročnej viazanosti.

Zdroj: SWAN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú