Stranger Things patrí bezpochyby medzi seriály, ktorými sa môže Netflix pýšiť po celom svete. Aj z toho dôvodu si nové informácie o pripravovanej 4. sérii získavajú stále pomerne veľkú pozornosť, pričom inak tomu nie je ani pri jej druhom trailery, ktorý dnes streamovacia služba vypustila do sveta, informoval portál Deadline.

Druhý trailer prichádza takmer 15 mesiacov po prvom teaseri a oznámení 4. série, ktorej natáčanie bolo výrazne spomalené prebiehajúcou pandémiou koronavírusu a trpelo aj niekoľko mesačným prerušením. Prvého traileru, ktorý nám „oživil“ obľúbenú postavu detektíva Jima Hoppera, sme sa dočkali už vo februári, a dnes nám nová ukážka približuje minulosť samotnej Eleven.

Ukazuje totiž jej minulosť v Hawkinsovom národnom laboratóriu, ktoré prevádzkoval doktor Martina Brennera, ktorý tam vychovával, trénoval a experimentoval na deťoch s psychokinetickými schopnosťami, vrátane Eleven. Tú je vidieť priamo na konci traileru, keď sa kamera zastaví pred dverami s číslom 11.

Nie je jasné, či ide o flashback, sen alebo Eleven využíva svoje telekinetické schopnosti a vyhľadáva doktora Brennera v súčasnosti. O smrti Brennera boli mnohí po prvej sérii presvedčení, no v druhej a tretej sezóne bolo naznačené, že doktor stále žije, čo následne potvrdili aj producenti seriálu. Natáčanie 4. série Stranger Things sa obnovilo koncom septembra, no zatiaľ nebol stanovený žiadny približný dátum jej premiéry.

Zdroj: YouTube / Stranger Things, Deadline

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú