Apple prednedávnom predstavil novú líniu svojich smartfónov, ktoré majú v mnohom predčiť predchádzajúcu generáciu z minulého roka. Tentokrát výrobca tvrdí, že v nich využil najtvrdšie sklo vôbec, no odolnosť iPhonov pri pádoch bola mnohokrát ich slabou stránkou. Toto testovanie však odhalilo pravdu o tom, ako „najtvrdšie sklo“ v iPhone 11 Pro Max zvládlo množstvo pádov aj z veľkých výšok.

Ohýbanie, škrabanie či pálenie displeja sú brutálnymi testami odolnosti, ktoré poznáme najmä v podaní známeho youtubera pod prezývkou JerryRigEverything. Jeho metódy môžu mnohým milovníkom smartfónov privodiť husiu kožu či oči pre plač, avšak tentokrát sa nové smartfóny rozhodol opäť podrobiť testu odolnosti aj youtube kanál PhoneBuff. V tejto skúške sa ocitol iPhone 11 Pro Max proti Samsungu Galaxy Note 10+.

Niekoľko voľných pádov z výšky môže nadobro vyradiť celý smartfón, avšak ako ukázalo toto testovanie, najnovší iPhone od Apple má poriadnu dávku odolnosti, hoci na „bonusové pády“ doplatil trojitý fotoaparát a aj samotný displej. Priebeh celého testu nájdeš v priloženom videu.

Zdroj: YouTube/PhoneBuff

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú