Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Si majiteľom iPhone 5? Mal by si zbystriť pozornosť, Apple totižto prišiel s dôležitým upozornením, kde informoval zákazníkov, aby si aktualizovali iOS na verziu 10.3.4 do 3. novembra, inak stratia podporu všetkých online služieb od Apple, informuje 9to5mac.

Používateľom iPhone 5 sa začalo na obrazovkách zobrazovať dôležité upozornenie, ktoré ich informuje, že ak chcú mať funkčné všetky online služby, vrátane iTunes, iCloud či dokonca prehliadača Safari, je nutné aktualizovať softvér na verziu 10.3.4 do 3. novembra 2019. Po tomto dátume už nebude možno využiť OTA aktualizáciu, pretože všetky online služby budú pre staršie verzie iOS nedostupné.

Ako informuje portál Engadget, používateľov, ktorí ešte stále bežia na verzii staršej ako iOS 12, je veľmi málo, no stále sa ich zopár nájde. Ak by niektorí používatelia nestihli aktualizovať svoj iPhone 5 do 3. novembra, neznamená to pre nich definitívny koniec.

OTA aktualizáciu už síce nebudú môcť vykonať, no stále tu bude možnosť zálohovať iPhone do počítača skrz aplikáciu iTunes alebo prostredníctvom Macu a následne môžu vykonať obnovu systému s nahratím najnovšej dostupnej verzie softvéru, čo bude v danom prípade iOS 10.3.4.

Zdroj: 9to5mac, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú