Activision a jeho hry zo série Call of Duty sú známe tým, že ich požiadavky na voľné úložisko sú extrémne vysoké. Inak tomu nie je ani pri novinke Call of Duty: Black Ops Cold War, ktorá pri najvyšších detailoch zaberie celé bežne používané SSD, o novinke informoval The Verge.

Nedávno sme ťa informovali, že Call of Duty: Modern Warfare postupom času tak narástol, že už sa nezmestil ani na 250 GB disk. PC hráči tak žiadali o rozdelenie režimu pre jedného hráča, viacerých hráčov, ako aj režimu Warzone. Ich prosby boli časom vypočuté a môžu si už tak odinštalovať tie časti hry, ktoré ich nezaujímajú, čím si značne zmenšia objem hry.

Activision

Ako píše PCgamesN, Activision zverejnil hardvérové nároky na nový diel Cold War, ktoré nepotešia najmä majiteľov „menších“ SSD diskov. Beta zaberala príjemných 45 GB, čo mnohým možno dalo nádej, že aj finálna hra bude zaberať menej, než je u Activision zvykom.

To sa však, žiaľ, nestane, celá hra bude totiž zaberať na disku minimálne 175 GB a v prípade, že si ju budeš chcieť zahrať v 4K a so zapnutým ray-tracingom, z disku ukrojí ohromných 250 GB. Ak sa však uspokojíš iba s multiplayerom, postačí 50 GB voľného miesta.

Zdroj: TheVerge, PCgamesN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú