Mobilní operátori sa v spolupráci s Ministerstvom spravodlivosti SR dohodli na poskytnutí benefitov pre učiteľov, ktorým majú navýšené služby operátorov pomôcť v online výučbe. Orange aktuálne potvrdil, že rozdá neobmedzené volania a najviac 100 GB dát do konca roka.

Orange v správe pre médiá informovala o benefitoch, ktoré poskytne učiteľom vyučujúcich dištančnou formou počas pandémie koronavírusu. Aktuálne tak dostanú do konca roka zadarmo neobmedzené volania v SR a EÚ a v závislosti od ich využívaných služieb 10 GB až 100 GB dát.

Orange poskytne učiteľom s Go paušálmi oba spomínané benefity, teda neobmedzené volania a 100 GB dát, pričom po prečerpaní si môžu dáta opätovne bezplatne navýšiť. V prípade učiteľov využívajúcich predplatené karty Prima alebo FunFón poskytne operátor 10 GB dát s možnosťou opätovného navýšenia.

Prednedávnom sme o navýšení volaní a dát informovali aj v prípade Telekomu, ktorý sa však rozhodol poskytnúť učiteľom neobmedzené služby. Dostanú teda neobmedzené volania aj neobmedzené dáta. Rovnako tak môžu služby využiť bezplatne do konca roka.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú