Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

4ka si pripravila pre všetkých  zákazníkov, ktorí si k operátorovi prenesú číslo, zvýhodnenú ponuku na svoje najpredávanejšie paušály. 

Zákazníci môžu využiť špeciálnu zľavu v období od 21.6. do 30.9.2021. Stačí ak si prenesú svoje telefónne číslo od svojho aktuálneho operátora cez oficiálny e-shop, vyberú si niektorý z podporovaných paušálov, získajú dlhodobú zľavu 2 € z ceny SLOBODY+ alebo SLOBODA DÁTA.

Zobraziť celú galériu (0)
Freepik (Úprava redakcie)

Zvýhodnená ponuka sa teda vzťahuje na nasledovné paušály a môže ju získať každý zákazník, ktorý sa rozhodne prestúpiť k operátorovi 4ka a vyberie si z niektorých možností:

  • SLOBODA + (kombináciu nového paušálu SLOBODA+ dátový balík DÁTA NAVYŠE)
  • nový paušál SLOBODA a doaktivoval si balík DÁTA NAVYŠE
  • nový dátový paušál SLOBODA DATA

Po úspešnom prenose mobilného čísla medzi operátormi prinesie kuriér zákazníkovi novú 4ka SIM kartu s jeho vybraným paušálom, na ktorý sa vzťahuje zľava 2 €. 

Nový zákazník zaplatí plnú výšku vybraného paušálu priamo kuriérovi a po aktivácii jeho novej 4ka SIM karty mu bude okamžite vrátený kredit vo výške 2 €. Pri nasledujúcej obnove zákazník automaticky získava nový paušál už o 2 eurá lacnejšie, pokiaľ bude na jeho 4ka SIM karte dostatok kreditu, alebo bude mať nastavenú automatickú obnovu z platobnej karty.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú