Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple má aj podľa známeho analytika pracovať na zbrusu novej verzii týchto slúchadiel, ktorá dostane užitočnú funkciu a nový dizajn. Práve dizajnovú stránku teraz odhalila ikona v systéme iOS 13.2 pri beta testovaní, ktorá naznačuje, ako majú slúchadlá AirPods 3 vyzerať, informuje MacRumors.

Podľa doterajších špekulácií a tvrdení analytika Ming-Chi Kua bude ďalšia generácia týchto slúchadiel vybavená funkciou aktívneho potláčania hluku okolia. AirPods 3 by mali byť predstavené ešte v tomto roku, no je istá šanca, že by sa objavili už v priebehu októbra. Práve o pár dní či týždňov by mal Apple predstaviť nové produkty na ďalšej konferencii a medzi inými môžu byť aj nové bezdrôtové slúchadlá.

Možnosť pre aktívne potláčanie hluku by pritom mali umožniť štuple. Novému dizajnu sa má prispôsobiť aj nabíjacie púzdro, ktoré bolo spolu so slúchadlami zachytené na reálnych fotografiách. Na 3. generáciu AirPods odkazuje v kóde označenie B298 a nový obrázok pri nastaveniach Prístupnosti. Podľa portálu 9to5Mac však majú slúchadlá prísť aj s niekoľkými režimami prehrávania zvuku.

Zdroj: MacRumors, 9to5Mac

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú