Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi si dokázalo si vybudovať silnú základňu fanúšikov. Ponúka smartfóny v každej triede, dáva si záležať na spracovaní, a to všetko pri veľmi príjemnej cene.

V mesiaci september spoločnosť dosiahla rekordný predaj, kedy dodala celkovo 10 miliónov zariadení. Týmto míľnikom sa pochválil sám generálny riaditeľ spoločnosti, Lei Jun, príspevkom na čínskej sociálnej sieti Weibo. Pre porovnanie, v druhom štvrťroku sa predalo celkovo 23,2 miliónov smartfónov Xiaomi.

Úspech hlavne v Indii

Veľký podiel na takomto počte predaných zariadení má určite aj indický trh, kde sú Xiaomi smartfóny veľmi obľúbené. Zároveň v tomto období prebiehal aj najpopulárnejší festival hinduistickej viery – Diwali. Hlavne vďaka tomu sa za dva dni predalo až milión smartfónov. Dôležitý faktor zohráva pomer cena / výkon, čo je pre Xiaomi známe a takejto politiky sa drží už od začiatku.

Čínska spoločnosť sa taktiež tento rok rozhodla expandovať na európsky trh, pričom jednu oficiálnu predajňu nájdeš aj v susednom Česku. Zatiaľ to vyzerá byť na skvelý ťah, nakoľko hospodárske výsledky ukazujú výrazný medziročný nárast predaja oproti minulému roku. Vlastníš nejaký smartfón od Xiaomi?

Exkluzívne zľavy na Xiaomi smartfóny:

Kúpiť Xiaomi Mi6 za exkluzívnych 297 €
Zľavový kupón pre prvých piatich: GBHSC43

Kúpiť Xiaomi Redmi 4X so 4 GB RAM za exkluzívnych 113 €
Zľavový kupón pre prvých piatich: harvestsk3

Kúpiť Xiaomi Redmi Note 4X za exkluzívnych 88 €
Zľavový kupón pre prvých piatich: GBHSC42

Kúpiť Xiaomi Mi Note 2 za 225 €
Zľavový kupón GBnote2back

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú