Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dnes je tomu presne 17 dní, čo spoločnosť Apple predstavila celému svetu hneď trojicu nových smartfónov. Okrem základného iPhonu 8 a revolučného iPhonu X bol odhalený aj iPhone 8 Plus. Práve ten je v súčasnosti, vďaka dočasnej nedostupnosti X-ka, tým najvybavenejším telefónom s logom nahryznutého jablka.

Okrem iného ide aj o ten najlepšie vybavený smartfón sveta. Z tohto dôvodu sme oň teda prejavili eminentný záujem, aby sme ti mohli priniesť jeho podrobnú recenziu medzi prvými na Slovensku. Len zopár hodín dozadu nás teda prekvapil balík, ktorý na svojej vrchnej strane obsahuje siluetu tohto dlho očakávaného smartfónu. iPhone 8 Plus je už teda nejaký ten čas v našich rukách a postupne ho testujeme.

Ešte predtým nás však zaujímajú tvoje otázky, ktoré sa tohto lákavého zariadenia priamo týkajú. Ak tu teda je niečo, čo by si chcel v súvislosti s iPhonom 8 Plus vedieť, pokojne zanechaj svoju otázku dole v komentároch. Odpovieme ti na ňu, buď priamo tam, alebo neskôr v už pripravovanej recenzii.

Zobraziť celú galériu (6)
Kristián Hrušovský / FonTech

iPhone 8 Plus ponúka 5,5-palcový IPS displej s FullHD rozlíšením. Priamo nad ním sa nachádza 7 MPx selfie kamera, ktorá sa spolieha na clonu f/2.2. Zadná strana sa naopak pýši duálnym 12 MPx fotoaparátom zloženým z klasického objektívu a toho s dvojnásobným optickým zoomom. Inak je zadná strana prekrytá kvalitným odolným sklom, ktoré nahradilo kov z dôvodu zabezpečenia funkcionality bezdrôtového nabíjania.

Zobraziť celú galériu (6)
Kristián Hrušovský / FonTech

V útrobách konštrukcie sa skrýva najvýkonnejší mobilný procesor A11 Bionic. Ten je doplnený o 3 GB RAM pamäte, ktoré zabezpečujú bezchybný chod iOS 11. Nezabudlo sa ani na Bluetooth 5.0 či certifikáciu IP67, ktorá sa stará o zvýšenú ochranu pred preniknutím prachu a vody.

Fotografie v článku boli fotené Nikonom D5

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú