Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nedávno predstavené LG G6 by v budúcnosti mohlo mať „menšieho“ brata, čím by juhokórejská spoločnosť vyhovela prianiu mnohých fanúšikov. 

Zverejnené informácie hovoria o tom, že mini verzia G6-ky ponúkne 5,4-palcový displej s nezvyčajným pomerom 18:9, pričom by mal vypĺňať až 80 % prednej strany, čo je dokonca ešte o kúsok viac ako má vlajkový súrodenec. Na fotografiách sú taktiež veľmi pekne vidieť úzke rámčeky po stranách, čiže aj pri väčšej uhlopriečke displeja si môže smartfón stále zachovať relatívne kompaktné rozmery.

zdroj fotografie: Screenshot/TechnoBuffalo/YouTube

Z obrázkov ale vidíš aj to, že novinka by mala ponúknuť duálny fotoaparát a čítačku odtlačkov prstov na zadnej strane. QuadHD rozlíšenie displeja nahradí tradičnejšie FullHD a cenovo sa tak budeme pohybovať v nižších sférach. Bližšie špecifikácie však, žiaľ, neboli oznámené. Zatiaľ nie je známe ani to, kedy bude novinka predstavená a či bude určená aj pre európsky trh. Ostáva nám tak len počkať na oficiálne vyjadrenie od LG. Mal by si záujem, ak by sa LG G6 mini dostalo do predaja aj u nás?

zdroj fotografie: Screenshot/TechnoBuffalo/YouTube

zdroj fotografie: Screenshot/TechnoBuffalo/YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú