Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na jeseň minulého roku nám Xiaomi prinieslo revolučný model Mi MIX, ktorý v sebe kombinuje špičkový výkon a nádherný dizajn. Jeho takmer bezrámikový displej sa stal vodítkom pre mnohých ďalších výrobcov. Tohto roku sa však dočkáme nového Xiaomi Mi MIX 2, ktoré môže byť ešte revolučnejšie ako aktuálny model.

Dizajn nového Xiaomi Mi MIX 2 si do rúk zobrali dizajnéri známi pod názvom Concept Phones. Svojimi tvarmi od aktuálneho modelu príliš ďaleko neuteká. Dizajnéri si však na tomto modeli dali poriadne záležať, a tak sa im podarilo vytvoriť ešte krajší dizajn. Najviditeľnejšou a veľmi očakávanou zmenou oproti aktuálnemu modelu Mi MIX je ešte väčší displej. Ten na renderoch dosahuje pomer k telu smartfónu až 93 %. Prednú stranu s tou zadnou spája kovový rámik, ktorý je po svojich okrajoch zaoblený.

Mi MIX 2zdroj fotografie: Concept Phones

Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Mi MIX

Kvôli veľkej obrazovke tentokrát už neostalo miesto na predný fotoaparát. Túto situáciu vyriešili dizajnéri naozaj bravúrne. Miesto umiestnenia selfie fotoaparátu pod displej sa ten bude vysúvať z hornej časti zariadenia pomocou tlačidla. Pri návrhu sa myslelo aj na rozlíšenie fotoaparátov. Spomínaný predný snímač fotoaparátu dostal 12 MPx. Zadná strana obsahuje veľký zadný fotoaparát s rozlíšením 16 MPx a znova by mohla byť vyrobená z prémiového materiálu ako je sklo či keramika.

Pod ním si miesto našiel snímač odtlačkov prstov, ktorý je rovnako veľký ako samotný zadný fotoaparát. Nové rendery tiež odhaľujú mierne zahnutie rohov konštrukcie, ale aj obrazovky smartfónu. Túto taktiku využilo LG vo svojom novom modeli G6. Zatiaľ sa ale jedná iba o koncept tohto očakávaného modelu. Jeho dizajn je však rozhodne veľmi vydarený a mnohí fanúšikovia by sa určite nehnevali, ak by takto vyzeralo Xiaomi Mi MIX 2 aj v skutočnosti.

Mi MIX 2zdroj fotografie: Concept Phones

zdroj fotografií: Concept Phones

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú