Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po predstavení smarthodiniek Apple Watch sa spustila masová výroba napodobenín tohto vydareného kúsku. Nádherným príkladom snaživosti je model R8 od výrobcu Cubot.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na Facebooku a Google+!

Cubot R8 sa pýšia titulom najtenších smarthodiniek na svete s hrúbkou 8,8 mm. Po konštrukčnej stránke hodinky ponúkajú aj reproduktor spolu s tlačidlom napájania na bočnej strane. Zaujímavosťou je aj zaoblenie po obvode hodiniek. Prednú stranu tvorí displej s 1,54-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 240 x 240 pixelov. Hodinky sú samozrejme odolné voči vode a prachu, no výrobca neuviedol typ certifikácie.

cubot-R8-3
Srdcom smarthodiniek od Cubotu je procesor MediaTek MTK2501 v spojení s 24 MB RAM. Interné úložisko má kapacitu 32 MB. O čo najdlhšiu výdrž sa stará batéria s kapacitou 250 mAh. Ako správne inteligentné hodinky, aj tie od Cubotu ponúkajú rôzne senzory počnúc akcelerometrom, krokomerom, barometrom a ďalšími. Tieto nádherné hodinky, ktoré sa stanú vašim módnym doplnkom a ponúkajú výborné vlastnosti, kúpite už za 58 € u nášho partnera Coolicool.com.

cubot-R8-2

Zdroj: Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú