Ak aj ty preferuješ kompaktný tablet na prácu či multimediálnu zábavu pred notebookom alebo počítačom, výborným riešením sú tablety od čínskych výrobcov. Za veľmi nízke ceny vedia vyrobiť zaujímavé a schopné tablety. 

Medzi menej známych výrobcov sa radí Jumper, ktorého aktuálnym „klenotom“ je tablet EZpad 6. Telo je tradične vyrobené z hladkého plastu, čím zabezpečuje prémiový pocit z držania zariadenia. Obsah sa zobrazuje na relatívne veľkom 11.6-palcovom displeji s FullHD rozlíšením. Procesorom je štvorjadrový Intel Cherry Trail Atom X5 na frekvencii 1.44 GHz. Na dostatočnom výkone pre bežnú prácu sa podieľa aj 4 GB pamäť RAM a 64 GB úložisko. Úložisko je ďalej možné rozšíriť pomocou microSD karty do 128 GB.

tablet
zdroj fotografie: TomTop

Kúpiť Jumper EZpad 6 za 166 €

Dôležitou súčasťou je operačný systém Windows 10, s ktorým môžeš pracovať rovnako ako na počítači a sťahovať aplikácie z Windows Obchodu. Dobrým pomocníkom je aj 2 MPx predná kamera pre videohovory. Dobrú výdrž obstaráva až 7000 mAh batéria, napriek ktorej si tablet zachováva nízku hmotnosť a malú hrúbku. Medzi konektivitou je štandardné Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a ďalšie porty na ľavom boku zariadenia.

tablet
zdroj fotografie: TomTop

Najzaujímavejšia na celom tablete je jeho cena. V prebiehajúcej akcii e-shopu Tomtop ho môžeš získať za perfektných 166 €, pričom poštovné je zadarmo. Treba však počítať s platením DPH, ktorého výška pri tejto cene dosahuje 33 €. Pre čo najlepšiu produktivitu si môžeš dokúpiť aj klávesnicu, ktorá sa dá k tabletu veľmi rýchlo a jednoducho pripojiť. V prípade záujmu môže byť tvoja za 36 €.

tablet
zdroj fotografie: XiaomiToday

Poznámka redakcie: Články označené ako „Sponzorované“ a publikované autorom „Inzercia“ sú určené na propagáciu aktuálnych zliav a akcií na produkty predávané čínskymi e-shopmi. Za predaj nezodpovedáme, len informujeme o akcii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú