Veľké novinky slovenského operátora UPC. Známy poskytovateľ telekomunikačných služieb od dnes ako prvý na Slovensku predstavil kombinovaný balíček internetu a TV spoločne so streamovacou službou Disney+. UPC okrem Disney+ ponúka streamovaciu platformu Max a zákazníkom po novom poskytuje možnosť vyskladať si balíček podľa vlastného želania.

Má to háčik

Sme radi, že ako prvý operátor na Slovensku môžeme spolu so službami UPC ponúknuť obľúbenú streamovaciu službu Disney+ pre našich zákazníkov. Za bezkonkurenčnú cenu, a v kombinácii  nielen s TV a internetovými službami UPC, ale aj v streamovacom balíčku s známou službou Max,“ hovorí v tlačovej správe generálny riaditeľ UPC BROADBAND SLOVAKIA Mihnea Radulescu.

UPC ponúka balíček s Disney+ za zvýhodnenú cenu, pričom sľubuje možnosť ušetriť desiatky eur ročne. Disney+ je možné získať spoločne s UPC internetom alebo s balíčkom UPC TV Smart a nedá sa zakúpiť samostatne. Zákazníci a záujemcovia o služby UPC si môžu vybrať spomedzi viacero mesačných paušálov obsahujúcich tieto streamovacie služby, medzi inými aj napríklad aj nasledovné:

  • Disney+ s UPC Internetom 150 za 15,90 €
  • Disney+ s balíčkom UPC TV Smart za 18,90 €
  • Disney+ a Max s UPC Internetom 150 za 20,90 €
  • Disney+ a Max s UPC Internetom 150 a balíčkom UPC TV Smart za 26,90 €

Ponuku TV aj internetu je možné vyskladať na mieru, balíčky vyššie slúžia iba pre ilustráciu. Na každý fixný balík sa viaže 24-mesačná viazanosť, avšak Disney+ za zvýhodnenú cenu je súčasťou balíka iba na prvých 12 mesiacov viazanosti. Po uplynutí 12 mesiacov predplatné Disney+ od UPC automaticky skončí.

Pred skončením služby UPC zákazníkovi pošle pripomienku o vypršaní 12 mesiacov viazanosti za výhodnú cenu. Ak službu nezruší, platby budú automaticky pokračovať, po novom už priamo od Disney za bežnú sumu 8,99 €. Disney+ aj Max v rámci UPC je možné zrušiť kedykoľvek počas 24-mesačnej viazanosti, čo ale neplatí o fixnom balíku TV a internetu.

UPC

UPC používateľom ponúka aj možnosť ušetriť až 200 eur ročne. Platí to v prípade, že si používateľ vyberie balík s Internetom 600, UPC TV Smart a oboma streamovacími službami Disney+ a Max.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú