Súperov v ringu posielal k zemi ako Rocky Balboa, v koži Johna Ramba v džungli nemilosrdne likvidoval svojich nepriateľov, no a v podobe neohrozeného žoldniera Barneyho Rossa viedol skupinu nezničiteľných veteránov do centra samovražedných bojov v sérii Expendables.

Herecká legenda Sylvester Stallone za bezmála 60 rokov kariéry stvárnil desiatky známych postáv, žiadna z nich ho však nedefinuje tak veľmi ako rola mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho v seriálovej novinke Kráľ Tulsy, ktorej druhú sériu aktuálne vysiela SkyShowtime.

Z príbehu o mafiánovi zo starej školy, ktorý sa v americkom zapadákove snaží vybudovať nové zločinecké impérium, sa stal globálny televízny hit. Kráľ Tulsy v sledovanosti poráža takmer všetky vlajkové lode konkurencie a druhá séria je historicky najsledovanejšou novinkou streamovacej služby Paramount+ (u nás SkyShowtime).

Sylvester Stallone Kráľ Tulsy
TMDB

Nikto nepochybuje o tom, že obrovský úspech Kráľa Tulsy stojí z mamutej časti práve na pleciach Stalloneho, ktorý charizmatickému mafiánovi prepožičal najviac zo svojho skutočného ja. Na rozdiel od jeho predchádzajúcich úloh je Manfredi inteligentnou a do veľkej miery tiež sofistikovanou postavou s množstvom životných skúseností, ktoré nadobudol počas 25 rokoch za mrežami.

Herecký veterán sa netají skutočnosťou, že dobrosrdečný mafián ho zo všetkých jeho doterajších úloh definuje najviac, aj preto ju ale otvorene označuje za najťažšiu rolu vo svojej kariére. Málokto však vie, že nakrúcanie seriálu sprevádzala veľká kontroverzia a seriál mohol vyzerať úplne inak.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú