Streamovacia služba Apple TV+ môže oslavovať. Jej ambiciózny komediálny triler Vlci, v ktorom sa pred kamerami po rokoch stretli herecké legendy Brad Pitt a George Clooney, sa podľa Deadline stal najsledovanejším filmom v histórii Apple TV+. Obľúbená streamovacia platforma síce presné čísla nezverejnila, no podľa informácií portálu zvýšila snímka od svojej premiéry 27. septembra sledovanosť služby o takmer 30 %.

Pokračovanie je už na ceste

Komediálny triler tak nadväzuje na divácky úspech nedávneho rovnako hviezdami nabitého filmu The Instigators, v ktorom si zahrali herci Matt Damon a Casey Affleck. Podobne tematicky ladený film sa predstavil na obrazovkách Apple TV+ v auguste a okamžite sa usadil na vrchole rebríčku tohtoročných najsledovanejších titulov služby. Ľahká nenáročná zábava s účasťou dvoch legendárnych hercov sa ukázala ako osvedčený recept aj pri filme Vlci.

TMDB

„Keď nás George, Brad a Jon oslovili s nápadom na Wolfs, bola to jednoduchá voľba – špičkový, zábavný film s dvomi držiteľmi Oscara, o ktorých každý vie, že spolu tvoria ikonický tím,“ povedal Matt Dentler, vedúci hraných filmov v Apple Original Films.

Dvojica vo filme stvárňuje analytických a taktických expertov, ktorí sú dvomi rôznymi agentúrami najatí na splnenie tej istej úlohy. Počiatoční konkurenti po odhalení sprisahania musia spojiť sily, čo však nebude jednoduché, keďže obe postavy sú zvyknuté operovať na vlastnú päsť.

Hoci dej filmu nie je úplne originálny, snímka ťaží hlavne zo skvelej chémie medzi hlavnými hercami, ktorých postavy dokonalo vynikajú so svojím sarkastickým humorom a robia tak z Osamelých vlkov sympatickú zábavnú jednohubku. Divácky úspech a status aktuálneho globálneho hitu podčiarkuje aj fakt, že spoločnosť Apple stihla len pár dní od vydania titulu potvrdiť aj jeho pokračovanie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú