Sylvester Stallone opäť dokazuje, že aj tesne pred 80-tkou je stále obrovským magnetom pre divákov. Druhá séria jeho úspešného seriálu Kráľ Tulsy, ktorá v polovici septembra debutovala na streamovacej službe SkyShowtime, prepisuje rekordy sledovanosti.

Ako informuje Deadline, už v prvý deň si úvodnú epizódu pozrelo dva milióny domácností po celom svete. Sledovanosť v ďalších dňoch narástla na 5,4 milióna domácností, čo je pre seriál aj streamovaciu službu Paramount+, ktorá ho vysiela v zámorí, bezprecedentný úspech.

Druhá séria Kráľ Tulsy v rámci Paramount+ (u nás SkyShowtime) zaznamenala najsilnejší seriálový debut v histórii služby. Výrazný nárast záujmu o nové epizódy podľa Deadline zaznamenali aj sociálne siete, kde zmienky o seriáli oproti prvej sérii narástli až o 934 %.

Úspech Kráľ Tulsy podľa Chrisa McCarthyho, spolupredsedu Paramount Global, nie je náhodný. Vysokopostavený funkcionár úspech vidí v kombinácii Stalloneho charizmy a talentu tvorcov – scenáristu Terencea Wintera a režiséra Taylora Sheridana, ktorí vytvorili jedinečnú televíznu novinku šitú na mieru hlavnej hereckej hviezde. Pripomeňme, že Taylor Sheridan sa v službách Paramount postaral o niektoré z najsledovanejších seriálov súčasnosti.

K jeho ďalším úspechom patria seriály ako Yellowstone a jeho spin-offy, drsná väzenská dráma Major z Kingstownu alebo akčno-špionážna novinka Special Ops: Lioness, ktorá sa tento rok rovnako dočká druhej série. Od Sheridana diváci na SkyShowtime čoskoro uvidia aj sľubnú novinku Landman. Písali sme o nej v samostatnom článku.

Príde aj ďalšie pokračovanie

Seriál Kráľ Tulsy sleduje príbeh mafiána a bývalého trestanca Dwighta Manfrediho v podaní Sylvestera Stalloneho, ktorý je po prepustení z väzenia poslaný svojou mafiánskou rodinou do vyhnanstva. Mafián zo starej školy príležitosť chytí za pačesy a spoločne s novonájdenými kumpánmi si tu vybuduje prosperujúci biznis.

To sa však nepáči miestnej mafii ani jeho starej zločineckej rodine, ktorej začína ležať v žalúdku. Kým prvá séria sledovala budovanie zločineckého impéria v Tulse, druhá sa zameriava na jeho expanziu a boj s miestnou mafiou, na ktorej čele v seriáli stojí hviezda akčných béčok, herec Frank Grillo. Druhú sériu sme mali možnosť vidieť v predstihu, ak ťa zaujíma, či si seriál drží kvality aj naďalej, nevynechaj naše dojmy.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Dobrou správou pre fanúšikov je, že príbeh Dwighta Manfrediho bude pokračovať najmenej jedným ďalším prídavkom. Sylvester Stallone na sociálnych sieťach potvrdil, že aktuálne sa už aktívne pracuje na tretej sérii. Vzhľadom na obrovský divácky úspech určite nebude posledná.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú