Ponuka televíznych kanálov na Slovensku sa čoskoro rozrastie. Skupina Prima u nás už túto jeseň plánuje predstaviť novú stanicu Prima Love SK, tuzemský ekvivalent jej stanice Prima Love, ktorú vysiela v Česku.

Nahradí českú verziu

Televízna skupina Prima o pridelenie vysielacej licencie na šírenie Prima Love SK požiadala ešte vo februári tohto roka, novú stanicu u nás spustí od 1. novembra.

Prima Love SK sa objaví v ponuke väčšiny poskytovateľov satelitných, káblových a IPTV služieb u nás. Chýbať medzi nimi nebude ani Skylink, ktorý už sa na šírení kanála so skupinou Prima dohodol.

Nový kanál bude náhradou za českú verziu Prima Love, ktorú po jeho štarte v novembri operátori u nás prestanú šíriť. V obsahu bude vychádzať z predlohy českej tematickej stanice Prima Love. Zameriavať sa bude predovšetkým na romantiku a vášeň, vo vysielaní preto nebudú chýbať romantické filmy, úspešné turecké telenovely, ale tiež formáty zo Slovenska a Česka. Obsahovo chce Prima Love SK cieliť predovšetkým na ženské publikum.

Prima / Facebook

Portfólio sa rozrastá

Prima Love SK v novembri rozšíri bohaté portfólio staníc, ktoré u nás česká mediálna skupina šíri. Medzi ďalšie kanály vysielané na Slovensku patria Prima SK, CNN Prima News alebo Prima Cool SK, ktorá bola spustená v máji tohto roka.

V budúcnosti chce skupina Prima na Slovensku tiež spustiť lokálne verzie svojich programov Prima Krimi a Prima Max. Či k realizácii týchto plánov dôjde bude záležať predovšetkým od sledovanosti súčasných kanálov skupiny Prima u nás.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú